Merkson

Blog single

25 procent winterkorting

Merkson 7 dagen voor u open

Heeft u voor korte of langere tijd opslagruimte nodig?

Opslagruimte huren

Zoekt u ruimte waar uw spullen veilig en droog staan? Waar u droog kunt laden en lossen? Dan zit u bij MerkSon helemaal goed! Onder de rook van Eindhoven, centraal gelegen tussen de A2 en de A50 vindt u ons bedrijf in Son. Vraag vrijblijvend onze offerte aan en ontvang 25% winterkorting!

Merkson opslagruimte droog en veilig 

U kunt gebruik maken van een handige DriveThru. We bieden ruimtes aan in verschillende maten, zodat u niet onnodig hoeft te betalen voor ruimte die u niet gebruikt. Onze huurcontracten zijn flexibel, zo is het mogelijk een contract af te sluiten voor langdurige of tijdelijke opslag. Mocht u verpakkingsmateriaal nodig hebben, kunnen we dit beschikbaar stellen. Evenals een aanhanger, om uw goederen te vervoeren.

Flexibele huurcontracten

Mocht u na een bepaalde tijd over willen stappen naar een grotere of kleinere opslagruimte, worden hier geen kosten voor gerekend.  Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, de opslag boxen worden dan ook beveiligd met cameratoezicht en toegangscontrole.

Neem contact met ons op als u vragen heeft!

Write A Comment