7 dagen per week bereikbaar

Opslag altijd bereikbaar

Wilt u graag een offerte?

Vraag deze dan vrijblijvend op via onderstaande knop!

Offerte aanvraag

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie

7 dagen per week bereikbaar


Uw goederen zijn dagelijks bereikbaar van 6:00 – 22:00 uur. U kunt, zonder uw auto te verlaten, onze opslag veilig en droog binnen. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel, door ons cameratoezicht en bedrijfsbeveiliging is het ook veilig! U krijgt bovendien een eigen toegangspas bij het huren van een opslagruimte.

Openingstijden receptie

Onze receptie is open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur
Op zaterdag is de receptie open van 9:00 – 15:00 uur

Opslagruimte huren

Wij verhuren boxen variërend van 3 m³ tot ongeveer 50 m³, in vrijwel elke grootte. Onze ruimtecalculator is een handige hulp om te bepalen wat u ongeveer nodig hebt. U kunt altijd gratis wisselen indien uw box te klein of te groot is. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier; even bellen of langskomen mag natuurlijk ook.

Particulieren zijn op het huurbedrag geen BTW verschuldigd, voor bedrijven zijn onze prijzen exclusief BTW.

Eenmalige kosten zijn, borgsom voor de opslagruimte (een volledige maandhuur), ten tweede een borgsom voor de toegangspas (à € 10,00) en tenslotte €12 voor het cilinderslot van uw box.

Over verpakkingsmaterialen en cilinder sloten wordt zowel voor particulieren als bedrijven BTW berekend.

Flexibele huurcontracten

Mocht u na een bepaalde tijd over willen stappen naar een grotere of kleinere opslagruimte, worden hier geen kosten voor gerekend. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, de opslag boxen worden dan ook beveiligd met cameratoezicht en toegangscontrole.