Opslag op Maat

Opslagbox in Son en Breugel

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie

Opslagbox in Son en Breugel


Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig als bedrijf of als particulier? Merkson heeft voor u de beste oplossing en voor een betaalbare prijs. Wij bieden u een tijdelijke opslag box naar maat zoals u het wilt. Wij denken altijd met u mee en horen graag wat de vragen en/of wensen zijn. Wij willen iedereen die op zoek is naar extra ruimte een passende oplossing bieden. Mocht u eventueel na verloop van tijd over willen stappen naar een grotere of kleinere opslag box, is dat altijd mogelijk en worden hier voor geen extra kosten berekend.

Merkson biedt u de mogelijkheid aan om uw eigen opslag box te huren in de regio Noord-Brabant. U kunt ons vinden centraal gelegen tussen de A2 en de A50. Wij bieden u ruimte aan in 13 verschillende afmetingen, zodat u niet hoeft te betalen voor de ruimte die u niet nodig heeft. U kunt bij ons al een opslag box huren vanaf 3 m³ tot en met 50 m³, en natuurlijk zolang als u deze nodig heeft. Wij beschikken over een handige Drive-Thru zodat u uw spullen overdekt kunt laden en lossen. Ook kunt u bij ons de aanhanger gebruiken om uw goederen te vervoeren. Ook  zijn er handige karretjes ter plaatse voor het vervoeren van uw spullen van de auto naar uw  box. Wij bieden ook dozen en verpakkingsmateriaal aan. U heeft 7 dagen per week van 07:00 tot 22:00 toegang tot uw opslag box.

Merkson is uitgerust met toegangscontrole en camerabeveiliging en elke box heeft een aparte sleutel. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze nieuwe opslag in Son en Breugel. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden rondom de huur van een opslag box, dan kunt u ons altijd bellen +31(0)6 22446973 of een E-mail sturen naar info@merkson.nl . Wij helpen u dan graag verder.