Opslag op Maat

Opslagruimte huren/camper stallen Sint-Oedenrode

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie

Opslagruimte huren/camper stallen Sint-Oedenrode


Heeft u extra ruimte nodig als bedrijf of particulier? Voor de opslag van inboedel, tuinmeubels, promotiemateriaal, archief en meubilair, noem maar op. Merkson  heeft voor u een flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. U huurt een ruimte, zo groot als u nodig heeft en voor zolang als u wilt.  De boxen variëren in grootte zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. Er zijn afmetingen van  3m³ tot en met 50m³.  Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte is gratis.

Ons bedrijf  beschikt over een handige Drive-Thru. Zodat u uw spullen overdekt kunt laden en lossen.   Zo mag u als huurder gratis de aanhanger van ons gebruiken. En om u een hoop gesjouw te besparen, zijn er transportwagentjes, die ter plaatse ter beschikking worden gesteld om uw spullen naar uw box te brengen. U heeft 7 dagen in de week toegang tot uw opslagruimte.  In en rond het gebouw is er bewaking en registratie door middel van camera’s en er is toegangscontrole.

Naast een opslagruimte huren, kunt u bij ons ook uw camper stallen in onze loods. U heeft bij ons een vaste plaats. Elke plaats beschikt over stroomaansluiting, voor uw druppellader. Als u de camper komt brengen kunt u de auto op uw plaats parkeren. U mag de camper halen en brengen zo vaak als u wilt. Wij rekenen daarvoor geen extra kosten.  De loods staat bij ons op een afgesloten terrein.  Een veilig gevoel.

U vind ons bedrijf in  het Noord Brabantse Son en Breugel, net onder Eindhoven gelegen.  Tussen de uitvalswegen A50 en de A2.  Wij zijn goed bereikbaar.

Heeft u interesse om een opslagruimte te huren? Of wilt u uw camper stallen.  Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)6 22446973. Een e-mail sturen kan ook naar info@merkson.nl , dan helpen we u graag verder.