Opslag op Maat

Opslagruimte huren in Best

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie

Opslagruimte Best


Bent u op zoek naar opslagruimte of wilt u een camper  stallen. Dan bent u bij Merkson op het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in het Brabantse plaats Son en Breugel, dat eenvoudig bereikbaar is vanuit Best.  Opslagruimte Best kunt u vinden tussen de A50 en de A2.

Merkson biedt u de mogelijkheid aan om uw eigen opslag box te huren in de buurt van Best. Wij bieden u ruimtes aan in 13 verschillende afmetingen, zodat u niet hoeft te betalen voor de ruimte die u niet nodig heeft. U kunt bij ons al een opslag box huren vanaf 3m³ tot en met 50m³, en natuurlijk zolang als u deze nodig heeft. Wij beschikken over een handige Drive-Thru zodat u uw spullen overdekt kunt laden en lossen. Ook kunt u bij ons de aanhanger gebruiken om uw goederen te vervoeren. En  zijn er handige karretjes ter plaatse voor het vervoeren van uw spullen van de auto naar de  box. Wij hebben ook dozen en verpakkingsmateriaal. U heeft 7 dagen per week van 07:00 tot 22:00 toegang tot uw opslag box.

Naast een opslagruimte huren, kunt u bij ons ook uw camper stallen in onze ruime loods. U huurt bij ons een vaste plaats. Elke plaats beschikt over stroomaansluiting, voor uw druppellader. Als u de camper komt brengen kunt u de auto op uw plaats parkeren. U mag de camper halen en brengen zo vaak als u wilt. Wij rekenen daarvoor geen extra kosten.  De loods staat bij ons op een afgesloten terrein,  een veilig gevoel.  Opslagruimte Best heeft een centrale ligging voor vakanties in of naar het Zuiden.

Heeft u interesse om een opslagruimte te huren? Of wilt u uw camper stallen?  Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)6 22446973. Een e-mail sturen kan ook naar info@merkson.nl. Wij helpen u graag verder, en denken met u mee.