Merkson

Blog single

Merkson heeft uitgebreid met nieuwe opslagboxen

Extra opslagboxen in de maak

Opslagruimte voor zelfstandigen en particulieren in Son en Breugel, Best en Eindhoven

We hebben weer extra opslagruimte te huur! Opbergboxen met verschillende maten van klein naar groot. Op de begane grond is het makkelijk laden en lossen. U kunt zelfs met uw vrachtbus tot bij de opslag komen. Dus hebt u nog extra ruimte nodig als zelfstandige of particulier? Bekijk ons aanbod van boxen en prijzen.

Voordelige prijzen en 25%korting

Deze winter hebben wij een kortingsactie van 25% korting bij afsluiting van een huurcontract. Vraag naar de voorwaarden!

Flexibele huurcontracten

Mocht u na een bepaalde tijd over willen stappen naar een grotere of kleinere opslagruimte, worden hier geen kosten voor gerekend.  Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, de opslag boxen worden dan ook beveiligd met cameratoezicht en toegangscontrole. Wilt u weten hoeveel ruimte u nodig heeft? Gebruik dan onze ruimte-indicator op deze website. Neem contact met ons op als u vragen heeft!

Write A Comment