Heeft u nog vragen?

F.A.Q.

Veel gestelde vragen & antwoorden

Hieronder kunt u veel gestelde vragen vinden met de daarbij passende antwoorden!

Merkson verhuurt opslagruimte van 3 m³ t/m 50 m³. Er is dus altijd wel een geschikte maat opslagruimte voor u te vinden.

Als u bij ons een opslagruimte huurt kun 7 dagen per week, middels uw persoonlijke toegangspas, tussen 06.00u en 22.00u bij uw spullen.

Er geldt een opzegtermijn van 14 dagen. Wilt u uw opslagruimte opzeggen? Doe dit dan tijdig schriftelijk of per e-mail via info@merkson.nl . Vermeldt in deze e-mail duidelijk uw naam, ruimtenummer, contractnummer en de datum wanneer u opslagruimte leeg en zonder slot wordt opgeleverd.

In- of overpakken mag uiteraard in uw opslagruimte. Het is echter niet toegestaan machinale en of mechanische handelingen te verrichten in uw opslagruimte, dit staat de verzekering niet toe.

Naast de 24 uurs videobewaking beschikt elke opslagruimte over een cilinder slot. Ook is het hele pand beveiligd met een toegangscontrolesysteem. Alleen met een toegangspas komt u het pand binnen, zorg dat niet iemand met u mee naar binnen/buiten loopt. U word automatisch geregistreerd als u naar binnen gaat en afgemeld als u naar buiten gaat.

Uw spullen zijn bij ons in goede handen. Het pand is goed geïsoleerd en in de winter wordt er bij verwarmd.

Bij Merkson is een drive-trough, met maar liefst een laad/los zone van 150 m2. Dit wil zeggen dat u met u auto, eventueel met aanhangwagen of verhuisbus binnen kunt rijden en aan de andere kant weer naar buiten zonder dat u hoeft te keren. En dus veilig en droog kunt laden en lossen. Met een doorrij hoogte van 3 meter. Er zijn verschillende karretjes-steekwagen-hondjes etc. aanwezig om uw spullen naar uw unit/box te vervoeren. U kunt uw voertuig rijden tot bij de lift voor als u op de verdieping een unit/box heeft.

De goederen die in uw unit zijn opgeslagen worden veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Maar let op dit verschilt per verzekeraar en is vaak afhankelijk van de tijd die u de goederen gaat opslaan! Hoelang zijn uw spullen verzekerd en tegen welke waarde? Wij raden u aan om altijd de kleine lettertjes van uw polis  na te lezen of dit na te vragen bij uw verzekerings-maatschappij.

De minimale huurperiode bij Merkson is 1 maand. Vervolgens zal uw huurovereenkomst maandelijks automatisch worden verlengd totdat wij een opzegging van u ontvangen. U kunt deze huurovereenkomst op elk gewenst moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 14 dagen.

Voor onze zakelijke huurders kunnen wij een extra overeenkomst aangaan die inhoudt dat wij goederen voor u aannemen tijdens kantoortijden. Indien u wenst kunnen wij levering meteen opbergen in uw opslagruimte.

U heeft altijd de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte indien beschikbaar. Dit kan tijdens kantoortijden per direct geregeld worden. Uiteraard zitten hier geen extra kosten aan verbonden.

U kunt een opslagruimte in gebruik nemen op dezelfde dag dat u bijvoorbeeld informatie aanvraagt of bij ons bent langs geweest tijdens opening van de receptie. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag.  Uiteraard hebben wij een geldige legitimatie (paspoort,ID-kaart) Bankpas, creditkaart of contant voor de eerste betaling. een kopie van uw legitimatiebewijs nodig en, bij zakelijke huur, een kopie van een recent uitreksel van de KvK niet ouder dan 1 jaar en een BTW- nummer. Daarnaast dient de eerste maand huur en de borgsom meteen te worden voldaan. Dit kan contant of per pin.

De kosten van een opslagruimte hangen af van de grootte die u nodig heeft. Gebruik de ruimteplanner om te zien wat u nodig heeft. Kijk vervolgens op onze prijslijst of stuur een e-mail naar info@Merkson.nl . Uiteraard kunt u ook bellen naar 06-22446973. 

Buiten de maandelijkse huur betaald u, indien u een contract gaat tekenen, een borgsom ter grootte van een maand huur + toegangspas borg €10. Deze borgsom wordt uiteraard teruggestort indien u uw contract heeft opgezegd. De aanschaf van het cilinderslot met bijbehorende sleutels om uw opslagruimte af te sluiten vormen geen onderdeel van de huurprijzen. De kosten van dit slot (€12,00) worden dus apart in rekening gebracht. Het is niet toegestaan dat u een eigen en of extra slot gebruikt. Particulieren huren bij Merkson btw-vrij.

De eerste factuur dient u contant of per pin te betalen bij het afsluiten van het huurcontract in onze vestiging. Vervolgens kunt u de maandelijkse factuur voldoen per automatische incasso.

Openingstijden van de receptie zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Heeft u aan klacht of een op- of aanmerking? Meld deze dan zo spoedig mogelijk op onze vestiging zodat deze snel en accuraat opgelost kan worden. Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan per e-mail via info@Merkson.nl of bel: +31 (0)622446973

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie