Opslag op Maat

Opslagruimte huren in Eindhoven

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie

Opslagruimte Eindhoven


Bent u op zoek naar  opslagruimte  Eindhoven? Dan bent u bij MerkSon aan het juiste adres. MerkSon bevind zich net iets buiten Eindhoven, tussen de A2 en de A50 in Son. MerkSon levert u opslag op maat! Zo kunt u zelf bepalen voor welke periode u deze opslagboxen wilt huren. Deze opslagboxen zijn goed beveiligd, zodat u uw spullen met een gerust hart achter kunt laten. Zo is MerkSon uitgerust met toegangscontrole en camera beveiliging en heeft iedere box een aparte sleutel. 

Verder kunt u gebruik maken van onze handige DriveThru, zodat uw spullen schoon en droog blijven. We bieden ruimtes aan in 13 verschillende maten, zodat u niet onnodig hoeft te betalen voor de ruimte die u niet gebruikt. Mocht u verpakkingsmateriaal nodig hebben, kunnen we dit beschikbaar stellen. Evenals een aanhanger, om uw goederen te vervoeren. Mocht u na een bepaalde tijd over willen stappen naar een grotere of kleinere opslagruimte, worden hier geen kosten voor gerekend. Buiten opslagruimte  Eindhoven, bieden wij ook camperstalling aan.

Merkson is gericht op de klant. Zo hebben wij opslag boxen in elke maat met flexibele huurcontracten. Onze missie luidt dan ook als volgt: ‘MerkSon biedt een slimme oplossing voor mensen met de behoefte aan extra ruimte voor het opslaan van hun goederen. MerkSon beschikt over veilige, schone, flexibele en droge opslagruimte die qua grootte inspelen op de behoeften van de klanten en flexibel te huren zijn. Op deze manier kan MerkSon ‘opslag op maat’ leveren.’ MerkSon biedt u Opslagruimte  Eindhoven voor zowel bedrijven als particulieren. Wij willen graag iedereen die op zoek is naar wat extra ruimte een passende oplossing bieden. Dus bent u op zoek naar opslagruimte  Eindhoven en wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!