Merkson

Blog single

winterspullen opslaan

Waar laat ik mijn wintersport spullen tijdens de zomer?

De wintersport gaat dit jaar niet door, waar blijf ik met mijn skibox, ski’s, skikleding en winterkettingen? Wij hebben voor u de ruimte! Nu met 25% winterkorting.

Mobiele opslagbox

MerkSon levert ook een mobiele opslagbox voor bij u op locatie. Het huren van deze mobiele opslagruimte is voordelig en in 4 simpele stappen geregeld. Zo kunt u de mobiele opslagbox huren om uw spullen in te laden, wij slaan deze vervolgens op in onze beveiligde en droge opslagruimte. Op deze manier kunt u tijd besparen, omdat u minder vaak uw spullen hoeft over te laden. Waarom zou je naar een opslagruimte rijden als Merkson deze bij u thuis brengt! Deze opslag box heeft maar liefst een inhoud van 15 m³. Gratis* bij je thuis geplaats en haalt deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Handig voor als u een wereldreis wilt gaan maken, gaat verhuizen, of een verbouwing gepland heeft.

Hoe werkt het? Lees meer

Opslag bij onze stalling

MerkSon levert u opslag op maat! Wij bieden u ruimtes aan in verschillende afmetingen. U kunt bij ons al een box huren vanaf 3 m³, en natuurlijk zo lang als u deze nodig heeft.  Deze opslagboxen zijn goed beveiligd, zodat u uw spullen met een gerust hart achter kunt laten. Zo is MerkSon uitgerust met camera beveiliging/toegangscontrole en heeft iedere box een aparte sleutel. U heeft 7 dagen per week van 6.00 tot 22.00 toegang tot uw ruimte.

Hoe werkt het? Lees meer

Write A Comment