MerkSon

Mobiele Opslagbox

Mobiele opslagruimte


MerkSon levert ook een mobiele opslagbox voor bij u op locatie. Het huren van deze mobiele opslagruimte is voordelig en in 4 simpele stappen geregeld. Zo kunt u de mobiele opslagbox huren om uw spullen in te laden, wij slaan deze vervolgens op in onze beveiligde en droge opslagruimte. Op deze manier kunt u tijd besparen, omdat u minder vaak uw spullen hoeft over te laden. Waarom zou je naar een opslagruimte rijden als Merkson deze bij u thuis brengt! Deze opslag box heeft maar liefst een inhoud van 15 m³. Gratis* bij je thuis geplaats en haalt deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Handig voor als u een wereldreis wilt gaan maken, gaat verhuizen, of een verbouwing gepland heeft.

Hoe werkt het?

Stap 1

Zodra u een mobiele opslagbox huurt bij MerkSon brengen wij deze naar u toe. U hoeft alleen een dag en een dagdeel te kiezen waarop u de mobiele opslagbox graag zou willen hebben. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om te laten weten wanneer we precies met de box bij u voor de deur staan. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere opslagboxen te huren. In een mobiele opslagbox van 15m³ gaan zo’n 300 dozen. U kunt onze rekentool gebruiken om meer inzichten te krijgen in hoeveel ruimte u nodig heeft.

Stap 2

Zodra u klaar bent met inpakken, verplaatsen we de mobiele opslagbox terug naar onze opslagruimte. Zodra u een mobiele opslagbox bij ons huurt zullen wij deze opslaan in een warme, droge en veilige omgeving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw spullen. Ons terrein is daarom ook beveiligd door middel van camera toezicht en toegangscontrole.

Stap 3

Heb je geen tijdelijke mobiele opslagbox meer nodig en wil je graag je spullen weer terug hebben in je (nieuwe) huis? Dan brengen wij de mobiele opslagbox natuurlijk weer terug naar uw huis. Laat dit 48 uur van tevoren weten zodat wij deze op tijd weer terug kunnen brengen.

Wij brengen onze mobiele opslagruimte graag naar u toe! Heeft u interesse om onze mobiele opslagruimte te huren? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande contactformulier of bel ons gerust!

Wilt u graag een kijkje komen nemen? neem contact op!

  Mobiele opslagruimte


  De Voordelen van een Mobiele Opslag Box

  • Bij u thuis gebracht;
  • Geen aanhanger of bus nodig;
  • 1 Keer inladen, 1 keer uitladen;
  • Veel tijd winst, u hoeft zelf niet op en neer te rijden;
  • Tijd van plaatsing in overleg;
  • Maar liefst 7 m² oppervlakte en een inhoud van 15m³;
  • Particulieren van BTW vrijgesteld;
  • Ruim voldoende tijd om de opslag box te laden/uitladen;
  • Ook in de avond uren is mogelijk.