Opslag op Maat

Opslag ruimte/camperstalling in de buurt van Nuenen

Wilt u graag iemand spreken?

Voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen!

Contact informatie

Opslagruimte Nuenen


Bent u op zoek naar opslagruimte Nuenen, of wilt u een camper  stallen. Dan bent u bij Merkson op het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in het Brabantse plaatsje Son en Breugel, dat eenvoudig bereikbaar is vanuit Nuenen.  Opslagruimte Nuenen ligt tussen de A50 en de A2.

Merkson biedt u de mogelijkheid aan om uw eigen opslag box te huren in de buurt van Nuenen. Wij bieden u ruimtes aan in 13 verschillende afmetingen, zodat u niet hoeft te betalen voor de ruimte die u niet nodig heeft. U kunt bij ons al een opslag box huren vanaf 3 m³ tot en met 50 m³, en natuurlijk zolang als u deze nodig heeft.

Wij beschikken over een handige Drive-Thru zodat u uw spullen overdekt kunt laden en lossen. Als u bij ons opslagruimte huurt, mag u bij ons de aanhanger lenen om uw goederen te vervoeren. Ook  zijn er handige karretjes ter beschikking  voor het verplaatsen van uw spullen, van de auto naar de  box. Wij hebben  dozen en verpakkingsmateriaal. U heeft 7 dagen per week van 07:00 tot 22:00 toegang tot uw ruimte.

Naast een opslagbox huren, kunt u bij ons ook een  camper stallen in de buurt van Nuenen.  U heeft bij ons een vaste plaats. Elke plaats beschikt over stroomaansluiting, voor uw druppellader. Een groot  voordeel  bij het stallen van uw camper bij ons is,  dat wanneer  u de camper komt brengen dan mag  u de auto op uw plaats parkeren. De vakantie kan meteen beginnen.  U mag de camper halen en brengen zo vaak als u wilt. Wij rekenen daarvoor geen extra kosten.  De loods staat bij ons op een afgesloten terrein.  Een veilig gevoel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opslagruimte Nuenen.  Wilt u uw camper bij ons stallen?   Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)6 22446973. Een e-mail sturen kan ook naar info@merkson.nl. Wij helpen u graag verder, en denken met u mee.