Opslag op Maat

Camperstalling Son en Breugel

Wilt u contact met ons opnemen?

Neem contact met ons op!

Contact

Camperstalling Son en Breugel


Merkson is een ruime en luxe stalling voor uw camper, deze staat droog in onze mooie nieuwe loods. Merkson is gevestigd in het Noord-Brabantse Son en Breugel. De stalling is gemakkelijk te bereiken via de uitvalswegen A50 en de A2. Ons bedrijf bevindt zich  tussen deze twee wegen in, 5 minuten rijden vanaf Eindhoven en 20 minuten vanaf Den-Bosch.  Onze stalling is goed bereikbaar voor vakanties in en naar het Zuiden.

Het grote voordeel als u besluit om uw camper in onze camperstalling te stallen, is dat u deze onbeperkt mag halen en brengen zonder dat wij daar voor extra kosten in rekening brengen. Onze loods staat op een afgesloten terrein. Om op ons terrein te komen, krijgt u van ons een toegangsbadge.

 

Het aanbieden van de camper voor de stalling kan zonder afspraak geschieden,  tijdens de openingstijden van ons kantoor.  Deze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid om de camper naar de camperstalling te brengen wanneer het u uitkomt. Het ophalen van de camper dient wel te geschieden op afspraak. U kunt dan minimaal 1 dag van te voren aangeven wanneer u de camper komt halen. Elke camperplaats bij ons is voorzien van stroom, voor uw druppellader.

Naast een camperstalling beschikken wij ook over opslagruimtes.  Indien u  zakelijk of particulier,tijdelijk of voor een langere  periode, extra ruimte nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben voor u al een box vanaf 3 m³.  Ook beschikken wij over een handige Drive-thru, zodat u uw spullen droog kunt laden en lossen.  Een aanhanger of handige karretjes om uw spullen van uw auto naar uw box te verplaatsen zijn ter plekke aanwezig.

Bent u enthousiast geworden over onze camperstalling of opslag ruimte dan kunt u ons altijd bellen tel. +31(0)6 22446973 of mailen naar info@merkson.nl  voor meer informatie.  U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen.